Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pit bull ubio maltezera i ugrizao vlasnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Martićevoj ulici u Zagrebu pit bull je jučer, oko 15 sati, zaklao maltezera te ozlijedio njegovu vlasnicu koja ga je pokušala spasiti. Pas je s maltezerom u ustima hodao ulicom, a obuzdati ga je mogao jedino vlasnik koji se, nakon dužeg vremena, pojavio na mjestu napada.

'Bio mi je kao dijete. Ne mogu vjerovati da ga više nema', zaplakano je rekla o svojem ljubimcu, maltezeru Zeki, vlasnica Helga Bublić, ispričavši nam što se uistinu dogodilo jučer popodne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traga se za vlasnicom Makarska: Pit bull ugrizao dječaka za ruku Slika nije dostupna Dječak ugrizao pit bulla

'Sa Zekom sam ulazila u auto kad nam je prišao pit bull bez vlasnika. Zeko se prepao i ovaj ga je napao. Uhvatio ga je i nije ga puštao. Pokušala sam ga spasiti, podići na auto, ali ovaj ga više nije puštao. Bila sam u totalnom šoku', priča gospođa Bublić, koja Zeku je Zeku imala četiri godine.

Prema riječima vlasnice te očevidaca, pobješnjeli pit bull je bio bez vlasnika, bez uzice, bez nadzora.

>> Dva pit bull terijera upala u kuću i napala ženu

>> Pit bull ubio ženu koja ga je čuvala

>> Pit bull do smrti izgrizao djevojčicu

Svjedokinja koja je čitavu borbu promatrala sa strane tvrdi kako je pit bull zgrabio maltezera te s njim u ustima hodao po cesti i mahao glavom.

'Svi u kvartu znaju čiji je to pas. Taj čovjek terorizira kvart već godinama. Nitko mu ništa ne može jer ga se svi boje. Susjed mi je rekao da je prije neki dan taj isti pas napao dijete', ispričala je gospođa Bublić, kojoj su u bolnici previli nagriženu ruku na kojoj ima duboke ugrize.

'Pokušala sam uhvatiti Zeku iz njegovih ustiju. Pas me dosta duboko ugrizao. Nisam trzala rukom pa se radi samo o dubokom ugrizu', rekla je vlasnica koja je, zahvaljujući pribranosti, izbjegla razderotine na ruci.

Gospođa Bublić razmišlja o podnošenju tužbe iako i sama zna da nije riješenje na agresiju odgovoriti agresijom.

'Bojim se da ni ovaj put neće biti pravde u ovoj državi', zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene