Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač zaletio se u policijsko vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkoholizirani vozač noćas se u zagrebačkom naselju Susedgrad automobilom zaletio u policijsko vozilo koje mu se, nakon što je napravio više prometnih prekršaja, prepriječilo na cesti, a pri čemu su ozlijeđena dva policajca te pijani vozač i njegova dva suvozača.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je noćas oko 1 sat na Zagrebačkoj aveniji Nikola B. (24), vozeći "golf 5" zagrebačkih oznaka u alkoholiziranom stanju (1,73 promila alkohola u krvi), napravio više prometnih prekršaja i ugrožavao sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

Primijetila je to policijska ophodnja koja je krenula za njim, te mu se, upalivši rotacijsko svijetlo i četiri "žmigavca", vozilom
prepriječila na cesti.

No, Nikola B. se nije zaustavio već se brzinom od 50 kilometara na sat više nego je dozvoljena, nakon 50-tak metara kočenja, "golfom" zaletio u policijsko vozilo.

U naletu je ozlijeđen policajac koji je stajao izvan vozila te njegov kolega u vozilu, a ozlijeđen je i Nikola B., njegov također alkoholizirani (0,98 promila) prijatelj Franjo O. (24) i treći suvozač Ivica I. (25).

Protiv Nikole B. policija je podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja opasnost života policajaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene