Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1,54 promila alkohola

Pijani vozač skrivio smrt motocikliste, pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi motociklist poginuo je sinoć u Kaštel Štafiliću na staroj kaštelanskoj cesti u sudaru s pijanim vozačem osobnog automobila koji se polukružno okretao na cesti, a nakon nesreće pobjegao, izvijestila je danas splitska policija.

Pijani 25-godišnji vozač 'peugeota' splitskih tablica sinoć se oko 22,15 sati vozio iz smjera Kaštela prema Trogira te se u jednom trenutku neoprezno polukružno okrenuo na cesti, oduzevši prednost 22-godišnjem motociklisti koji se svojom 'yamahom' zabio u automobil.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozač uzgubio kontrolu nad vozilom 18- godišnjak izletio kroz vjetrobransko staklo i poginuo Slika nije dostupna Alkohol odnio još jedan život Pijani vozač ubio putnika

Motociklist je u sudaru zadobio teške i po život opasne ozljede zbog kojih je prebačen u Klinički bolnički centar Split, gdje je unatoč naporima liječnika umro noćas oko 2 sata. Vozač 'peugeota' se nakon nesreće dao u bijeg, ne pruživši pomoć stradalom mladiću, no ubrzo je pronađen. U policiji je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 1,54 promila alkohola u krvi.

Nad njim je u tijeku kriminalistička obrada. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene