Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više privedenih

Pijani Slovenac nakon koncerta napao policajce u vozilu hitne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom i nakon sinoćnjeg koncerta grupe 'Metallica', na kojem je bilo 39 tisuća posjetitelja, privedeno je više osoba.

U službene prostorije dovedena su tri muškarca, rođeni 1965., 1980. i 1987. godine, od kojih je posljednji državljanin Republike Slovenije. 56 i 23-godišnjaci dovedeni su zbog visokog stupnja alkoholiziranosti i prevezeni su na triježnjenje, stoji u priopćenju PU zagrebačke. 30-godišnjak je doveden zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Zoran Vujasin, odvjetnik Almina Đape i Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Odvjetnik bivšeg dekana Geodetskog fakulteta tvrdi: "Ovo je medijska haranga, nema velikog kriminala" Ministrica Obuljen Koržinek Nakon uhićenja Ministrica Obuljen Koržinek: "Nitko nije osporavao nadležnost EPPO-a"

Na ulazu u prostor održavanja koncerta sa istočne strane, 37-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine teško se ozlijedio prste prilikom preskakanja ograde. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Više posla policiji je dao još jedan 35-godišnji slovenski državljanin, koji je na koncertu izazivao nered, a kojega je oko ponoći s koncerta pokupila služba hitne pomoći zbog jakog pijanstva, kako bi ga odveli u Kliniku za traumatologiju na triježnjenje. Kasnije mu je utvrđeno 3.1 promila alkohola u krvi.

Zbog problematičnog muškarca u vozilu hitne bili su i policijski službenici. Međutim, 35-godišnjak se u vozilu sukobio s policajcima koje je lakše ozljiedio i time 'zaradio' uhićenje. Nakon triježnjenja provest će se kriminalistička obrada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene