Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)

Muškarac (38) pod utjecajem alkohola protekle je nedjelje zalio ženu i djecu benzinom. Ženin otac otkrio je razloge tog incidenta.


Muškarac kojemu je izmjereno 2,18 promila u nedjelju poslijepodne zalio je dio hodnika kuće u Ferdinandovcu kod Đurđevca.

Vezani članci Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Dijete poginulo nakon što je na njega naletio automobil – "Čuo se jaki udarac... To je noćna mora svakog roditelja" Zagreb: Eksplozija na tržnici u Gajnicama, očevid u tijeku (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Eksplozija probudila Zagrepčane: ''Čulo se jako oko 2 sata kad je grunulo, dočekale su nas krhotine stakla...''

Benzin je zahvatio suprugu i dvoje od troje djece.

''Rastreseni muškarac polio je kuću benzinom, prijetio ženi i vikao da će sve zapaliti“, bila je prva informacija s mjesta događaja pa su na mjesto događaja izišli policajci i vatrogasci.

Policija je razdvojila muškarca i ženu, a njega odvela na ispitivanje. Prvo se govorilo da su se posvađali zbog kosilice, a kasnije se doznalo da mu je ona prigovarala zbog odlqaska u ribičiju.

''Ja sam zvao policiju jer sam bio zabrinut'', ispričao je punac svoju verziju za Podravski.hr

Kaže da je muškarac došao kući pa su se svađali. ''On je tada uzeo nekakvu posudu misleći da se radi o destiliranoj vodi. Uzeo ju je i polio svoju ženu, moju kćer. No ispostavilo se da je unutra bio benzin'', rekao je.