Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)

Muškarac (38) pod utjecajem alkohola protekle je nedjelje zalio ženu i djecu benzinom. Ženin otac otkrio je razloge tog incidenta.


Muškarac kojemu je izmjereno 2,18 promila u nedjelju poslijepodne zalio je dio hodnika kuće u Ferdinandovcu kod Đurđevca.

Vezani članci Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Sudarila se četiri automobila u Njivicama: Dvije osobe zatražile liječničku pomoć Dopisivanje putem interneta/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predatori vrebaju: Muškarac iz Slavonije poslao nepoznatoj ženi svoje eksplicitne fotografije pa upao u zamku i ostao bez novca

Benzin je zahvatio suprugu i dvoje od troje djece.

''Rastreseni muškarac polio je kuću benzinom, prijetio ženi i vikao da će sve zapaliti“, bila je prva informacija s mjesta događaja pa su na mjesto događaja izišli policajci i vatrogasci.

Policija je razdvojila muškarca i ženu, a njega odvela na ispitivanje. Prvo se govorilo da su se posvađali zbog kosilice, a kasnije se doznalo da mu je ona prigovarala zbog odlqaska u ribičiju.

''Ja sam zvao policiju jer sam bio zabrinut'', ispričao je punac svoju verziju za Podravski.hr

Kaže da je muškarac došao kući pa su se svađali. ''On je tada uzeo nekakvu posudu misleći da se radi o destiliranoj vodi. Uzeo ju je i polio svoju ženu, moju kćer. No ispostavilo se da je unutra bio benzin'', rekao je.