Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastrojeni djedica

Pijanac gađao turista kamenom, a onda obavio veliku nuždu ispred policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo je vikao i vrijeđao, onda gađao kamenom, onda obavio nuždu i pobjegao. Policija je pomahnitalog djedicu ipak uspjela uhvatiti.

Zbog drskog ponašanja i vrijeđanja policajaca porečka je policija prekršajno prijavila 69 godišnjaka iz Labinci u Istri.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

U vidno alkoholiziranom stanju ovaj je muškarac u petak navečer oko 20 sati na ulici u Labincima počeo vikati na dvojicu Švicaraca, 66 godišnjaka i 25 godišnjaka. Nije se smirivao ni prestajao s galamom i u jednom je trenutku na mlađeg Švicarca bacio kamen i pogodio ga u glavu.

Split: Pijan nožem grebao po automobilima

Kad su stigli policajci nastavio je galamiti i pritom vrijeđati policajce, a kad su mu rekli da je uhićen 69 godišnjak je najprije ispred njih obavio veliku nuždu, a potom se dao u bijeg.

Nije stigao daleko, policajci su ga uhvatili i nad njim primijenili sredstva prisile prilikom čega su 69 godišnjak i policajac lakše ozlijeđeni. Lakše ozlijede glave zadobio je i mlađi Švicarac od bačenog kamena.

Protiv 69 godišnjaka je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene