Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Pijan suprugu ubo nožem u leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje na pokušaj ubojstva, policija je završila kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom, izvijestila je koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik jučer oko 19,30 sati u obiteljskoj kući u Vlaislavu, zbog bračnih nesuglasica i pod utjecajem alkohola, kuhinjskim nožem u gornji dio leđa ubo 55-godišnju suprugu. Ona pobjegla od kuće, a osumnjičenik je o tom događaju sam izvijestio policiju. Vozilom hitne medicinske pomoći žena je prevezena u bolnicu u Koprivnici, gdje su joj utvrđene lake ozljede.

Pročitajte i ovo Kružni tok u Koprivnici stoje i stari znakovi VIDEO Nije svima sjeo novi kružni tok, vozači su zbunjeni: Čak voze i preko njega Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi

>> Nožem ubo suprugu pa pokušao pregaziti policajca

Osumnjičenik je odmah uhićen na mjestu na kojem je počinio kazneno djelo, a alkotestom su mu u krvi izmjerena 1,74 promila alkohola. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, osumnjičenik je danas uz kaznenu prijavu priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Koprivnici, koji mu je odredio 48-satni pritvor te je odveden u bjelovarski zatvor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene