Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu nad vozilom

Pijan skrivio nesreću, ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas 25 minuta iza ponoći u mjestu Gradina, na virovitičkom području, dvije su osobe teško ozlijeđene, a jedna lakše, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Prometna nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač T.R. pod utjecajem alkohola od 1,14 promila, vozeći osobni automobil virovitičkih oznaka, zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio nadzor nad vozilom. Pri tome je došlo do zanošenja vozila koje je sletjelo s kolnika i udarilo u metalnu kantu za smeće te u betonski nosač ulične rasvjete, nakon čega se vozilo zarotiralo i udarilo zadnjim dijelom u betonske cvijetnjake.

Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Drugi pobjegao Pijan sjeo za volan i dao po gasu, sletio u kanal i prevrnuo se na krov: Ozlijeđeno trogodišnje dijete

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su 20-godišnji vozač T.R. i putnik u vozilu 21-godišnji K.R., dok je lakše tjelesne ozljede zadobio putnik u osobnom vozilu 24-godišnji I.R. Svi ozlijeđeni prevezeni su u Općoj bolnici Virovitica, navodi policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene