Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen muškarac

Prava opasnost u prometu: Mrtav pijan krivudao cestom pa napuhao više od tri promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak, u poslijepodnevnim satima, umaška je policija uhitila muškarca koji je krivudao cestom kod Novigrada.

Umaška je policija radi počinjenja prometnih prekršaja privela 38-godišnjeg muškarca. U četvrtak oko 17.35, policajci su na cesti D 301 primijetili Renault pulskih registarskih oznaka koji se kretao iz smjera Novigrada prema Novoj Vasi.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje u Puli ŠIRI SE video Jeziv slučaj nasilja, mladići u centru Pule napali vršnjaka: "Utvrđuje se identitet osoba sa snimke" Indijska konoplja Ide kaznena prijava Policija uhvatila ''poduzetnog ratara'': Uzgajao konoplju u šatoru i ormaru

Vozač je imao upaljena duga svjetla te je krivudao po cesti zbog čega su ga policijski službenici zaustavili u naselju Stancijeta, a obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 3.13 promila.

38-godišnjak je uhićen, a s obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja i priveden u policijsku postaju. Tijekom petka će biti prevezen na Prekršajni sud.

Policijska uprava istarska ponovno skreće pozornost građanima na važnost poštivanja prometnih propisa te ih poziva da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol kako ne bi ugrozili vlastiti život i živote drugih sudionika u prometu.

Aktualno Ognjen Kraus, predsjednik Koordinacije židovskih općina: ''Iz MVP-a su zvali ambasadore da ne dođu na ovu našu komemoraciju'' +0 Ognjen Kraus (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Ognjen Kraus, predsjednik Koordinacije židovskih općina: ''Iz MVP-a su zvali ambasadore da ne dođu na ovu našu komemoraciju'' 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene