Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)

U četvrtak, u poslijepodnevnim satima, umaška je policija uhitila muškarca koji je krivudao cestom kod Novigrada.


Umaška je policija radi počinjenja prometnih prekršaja privela 38-godišnjeg muškarca. U četvrtak oko 17.35, policajci su na cesti D 301 primijetili Renault pulskih registarskih oznaka koji se kretao iz smjera Novigrada prema Novoj Vasi.

Vezani članci Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Prometna nesreća u Istri: U sudaru teretnog vozila i automobila ozlijeđene tri osobe Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Tinejdžeri u Puli automobilom sletjeli s ceste i udarili u drvo, poginuo maloljetnik

Vozač je imao upaljena duga svjetla te je krivudao po cesti zbog čega su ga policijski službenici zaustavili u naselju Stancijeta, a obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 3.13 promila.

38-godišnjak je uhićen, a s obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja i priveden u policijsku postaju. Tijekom petka će biti prevezen na Prekršajni sud.

Policijska uprava istarska ponovno skreće pozornost građanima na važnost poštivanja prometnih propisa te ih poziva da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol kako ne bi ugrozili vlastiti život i živote drugih sudionika u prometu.

Ognjen Kraus, predsjednik Koordinacije židovskih općina: ''Iz MVP-a su zvali ambasadore da ne dođu na ovu našu komemoraciju''