Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Jedna osoba poginula: Pijan sletio s ceste i udario u drvo, vozač završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak navečer je u prometnoj nesreći u Dišniku poginula jedna osoba. Vozač automobila, koji je bio pijan, odvezen je u bolnicu s teškim ozljedama.

U prometnoj nesreći u četvrtak oko 22:20 je 24-godišnjak zbog prebrze vožnje sletio s ceste. Automobil se prevrnuo, a zbog teških ozljeda je na mjestu poginuo 71-godišnjak. Nakon alkotesta, ispostavilo se da je vozio pijan.

Do tragedije je došlo kada je vozač zagrebačkih registracija vozio lokalnom cestom kroz mjesto Dišnik u pravcu zapad - istok.

"Dolaskom do kućnog broja 59/A zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te se nastavio nekontrolirano kretati po desnoj bankini, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u stablo hrasta koje se nalazilo na desnoj strani pored ceste", izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Vozač je prebačen vozilom hitne pomoći u Opću županijsku bolnicu Pakrac, gdje je zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AUTOCESTA A4 Nova nesreća na hrvatskim cestama: Sudarilo se osobno i teretno vozilo, preminuo 44-godišnjak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Novi detalji strašne nesreće kod Požege: 22-godišnjak prebrzo vozio, skrenuo u suprotni smjer i usmrtio 52-godišnjaka

"Očevidom prometne nesreće uz stručnu pomoć policijskih službenika rukovodio je zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koji je naložio obdukciju tijela poginule osobe", dodaju iz policije.

Protiv 24-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene