Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U požaru obiteljske kuće u središtu Petrinje popodne je teško ozlijeđen vlasnik kuće I.J., koji je večeras preminuo u sisačkoj bolnici, priopćila je večeras sisačko-moslavačka Policijska uprava.


Požar na obiteljskoj kući u Gajevoj ulici u Petrinji izbio je oko 17 sati, a vatrogasci i policija još utvrđuju uzrok požara. Teške tjelesne ozljede opasne za život u požaru je zadobio vlasnik kuće. On je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u sisačku bolnicu gdje je preminuo od posljedica ozljeda. U tijeku večeri nastavljen je očevid i utvrđuju se uzroci i okolnosti nesreće. Požar su ugasili petrinjski vatrogasci. (Hina)

Vezani članci Donacijska kampanja Društva Naša djeca \"Neka rane postanu samo ožiljci\" Simboličnim bojanjem stabla u žuto u Petrinji obilježen početak donacijske kampanje "Neka rane postanu samo ožiljci" Maleni Frane je rođen u Sisku 17. ožujka 2021. U Sisku rođen mali Frane, ime je dobio po velikom dobročinitelju koji je obitelji pomogao nakon potresa: "Jako sam sretan, ali..."

>> Požar uzrokovao pacijent koji je pušio u krevetu