Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naletio na četvero djece

Stradala djevojčica kritično, liječnici se bore za njezin život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djece ozlijeđeno je sinoć u kasnim posljepodnevnih satima u prometnoj nesreći koja se dogodila u pograničnom mjestu Gabela polje između Čapljine i Metkovića.

Na četiri učenika u dobi između 7 i 11 godina koji su čekali školski autobus nešto iza 17 sati udario je kombi, čiji je vozač nakon toga pobjegao s mjesta nesreće. U nesreći je ozlijeđeno roje djece.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Mostarska policija je nakon sat vremena pronašla kombi i uhitila vozača, te mu odredila pritvor. Kako doznajemo od Jure Barišića, zapovjednika prometne policije iz Čapljine radi se o 43-godišnjem muškarcu koji je već poznat policiji po ranijim prometnim prekršajima.

>> Crne prognoze: Na 'cestama smrti' u BiH poginut će 25.000 ljudi

Troje djece hitno je prebačeno u bolnice u Split. Prema najnovijim informacijama 7-godišnja je djevojčica kritično i zbog nagnječenja mozga nalazi se na jedinici intezivnog liječenja, gdje se liječnici bore za njezin život.

Prema riječima dr. Dražena Budimira, dječjeg kirurga iz KB Split, dvojica dječaka teško su ozlijeđeni i smješteni su na odjel dječje kirurgije. Jedan je zadobio ozljedu lakta i teški potres mozga, a drugi ima bolove u trbuhu. (E.F./T.K.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene