Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Troje djece ozlijeđeno je sinoć u kasnim posljepodnevnih satima u prometnoj nesreći koja se dogodila u pograničnom mjestu Gabela polje između Čapljine i Metkovića.


Na četiri učenika u dobi između 7 i 11 godina koji su čekali školski autobus nešto iza 17 sati udario je kombi, čiji je vozač nakon toga pobjegao s mjesta nesreće. U nesreći je ozlijeđeno roje djece.

Vezani članci Koronavirus u BiH Postupno se smiruje zaraza, ali imaju velik broj umrlih: U BiH gotovo tisuću novozaraženih Granični policajac u BiH Pet Afganistanaca uhićeno u BiH u zajedničkoj akciji s hrvatskom policijom, sumnja se da su krijumčarili migrante

Mostarska policija je nakon sat vremena pronašla kombi i uhitila vozača, te mu odredila pritvor. Kako doznajemo od Jure Barišića, zapovjednika prometne policije iz Čapljine radi se o 43-godišnjem muškarcu koji je već poznat policiji po ranijim prometnim prekršajima.

>> Crne prognoze: Na 'cestama smrti' u BiH poginut će 25.000 ljudi

Troje djece hitno je prebačeno u bolnice u Split. Prema najnovijim informacijama 7-godišnja je djevojčica kritično i zbog nagnječenja mozga nalazi se na jedinici intezivnog liječenja, gdje se liječnici bore za njezin život.

Prema riječima dr. Dražena Budimira, dječjeg kirurga iz KB Split, dvojica dječaka teško su ozlijeđeni i smješteni su na odjel dječje kirurgije. Jedan je zadobio ozljedu lakta i teški potres mozga, a drugi ima bolove u trbuhu. (E.F./T.K.)