Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugogodišnje zlostavljanje

Pedofil osuđen na 12 godina zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 12 godina zatvora danas na Županijskom sudu u Osijeku je osuđen 64-godišnji D.M. iz Rijeke zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice iz Baranje.

Njegova 40-godišnja nevjenčana supruga E.H. zbog bludničenja nad djevojčicom osuđena je na godinu i pol zatvora. Sud je paru danas produljio i pritvor do donošenja pravomoćne presude, a u pritvoru su od 15. srpnja prošle godine. D. M. je početkom 90-ih godina u Rijeci osuđen na pet godina i četiri mjeseca zatvora zbog obljube vlastitog djeteta i rodoskvrnuća, ali mu osječki sud to nije mogao uzeti u obzir jer je prošlo više od deset godina od odsluženja kazne, pa je taj zločin izbrisan iz evidencije.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj iz BiH Pedofil iz Posušja pušten iz zatvora zbog uzornog ponašanja, reagirala ogorčena majka žrtve Ivica Mišković - 1 Bježao tri puta Osuđeni pedofil u bijegu došao u redakciju Provjerenog: "Pobjegao? Pa što ću drugo, što bih trebao?"

Podsjetimo, pedofilski par je djevojčicu počeo seksualno zlostavljati dok je imala samo osam godina i to je činio naredne četiri godine. Zlostavljali su je u njezinoj obiteljskoj kući u jednom baranjskom selu, ali i u Rijeci dok je djevojčica dolazila na ljetovanje ovom nastranom paru. Pedofili su inače bili kućni prijatelji zlostavljane djevojčice, a njezini roditelji nisu znali ništa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene