Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na cesti

Pas podletio pod auto pa vlasnik traktorom nasrnuo na policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnjak iz Gundinaca kazneno će odgovarati zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti, oštećenja tuđe stvari i kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

J.G. (51) iz Gundinaca kazneno će odgovarati zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti, oštećenja tuđe stvari i kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a sva je ta kažnjiva (ne)djela učinio nakon što je u naletu automobila usmrćen njegov kućni ljubimac, hrvatski ovčar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Drama se odigrala u jučer oko 10 sati ujutro. Ovčar je istrčao na cestu i podletio pod VW Passat za čijim je upravljačem bio 33-godišnjak. Pas je odmah podlegao ozljedama, a ljutiti vlasnik J.G. sasuo je vozaču u lice niz prijetnji i uvreda.

Pozvana je i policija. Uznemirenog 51-godišnjaka zatekli su kod kuće i pokušali s njim obaviti obavijesni razgovor, no on ih je posve ignorirao. Iako su mu plavci kazali da se ne udaljava, sjeo je u svoj traktor i na kolnom ulazu nekoliko se puta zaletio i udario u desnu zadnju stranu parkiranog policijskog službenog vozila. U novim naletima policajci su ga spriječili uporabom sredstava prisile te je 51-godišnjak uhićen i bit će zadržan u policiji do završetka kriminalističke obrade. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene