Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolazio kraj kuće

Pas izgrizao 57-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija podnijela kaznenu prijavu protiv 31-godišnjaka čiji je pas napao i izgrizao 57-godišnjeg muškarca, izvijestila je danas PU zadarska.

U srijedu oko 10 sati u Maslenici u općini Jasenice pas šarplaninac u vlasništvu 31-godišnjaka skočio je na 57-godišnjaka koji je prolazio uz kuću vlasnika psa. Pas je bacio čovjeka na pod i izgrizao ga po rukama. U zadarskoj općoj bolnici utvrđeno je da je 57-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Agresivni pas je predan veterinaru Veterinarske stanice Obrovac.Sumnja se da je vlasnik počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a izdan je i optužni prijedlog zbog držanja životinja bez nadzora, izvjestila je PU zadarska. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene