Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pitanja odgovarao samo sa 'da' i 'ne'

Paravinja: Nisam ubio Antoniju, dokazi su mi podmetnuti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja je ipak danas sucu istrage u Šibeniku dao svoj iskaz o nestanku Antonije. Na pitanja je odgovarao samo sa 'da' i 'ne'.

Dragan Paravinja pred istražnim je sucem izjavio da nema nikakve veze s nestankom Antonije Bilić, da je nije ukrcao u kamion niti ima saznanja o njezinoj sudbini te da su tragovi koji ga povezuju s nestankom maloljetnice podmetnuti, izvijestio je novinare glasnogovornik i sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

Paravinjin odvjetnik kazao je kako je njegov klijent pred istražnim sucem Igorom Ninićem 'okolnosno opisao svoje kretanje spornih 7. i 8. lipnja'. Dodao je da Paravinjine izjave i sve što je iznio u svoju obranu policija treba provjeriti.

Paravinja ostaje u pritvoru jer je na snazi rješenje o provođenju istrage, a sud će nastaviti s izvođenjem dokaza u ponedjeljak.

Upitan je li zatraženo proširenje istrage u slučaju nestanka maloljetnice, Baica je kazao kako će istražni sudac o tome odlučiti početkom idućeg tjedna. Dodao je kako će o detaljima slučaja moći više reći tek nakon što u ponedjeljak dobije uvid u spis.

Policija Dragana Paravinju, osumnjičenog za ubojstvo maloljetne Antonie Bilić, sinoć nije odvela na jezero Brljan gdje je prema svom iskazu bacio tijelo maloljetnice, a kako su nagađali neki mediji.

Službeno je policijsko vozilo mijenjalo pravac radi sigurnosti osumnjičenika, doznajemo iz šibensko-kninske Policijske uprave.  Dragan Paravinju su vlasti Bosne i Hercegovine privremeno izručile Hrvatskoj kako bi se protiv njega na šibenskom sudu provela istraga zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz mjesta Kričke kod Drniša, za čijim se tijelom traga mjesec i pol dana.

Policija ga je dovezla u Hrvatsku nešto poslije 20 sati preko graničnog prijelaza Strmica pokraj Knina, a u šibenski zatvor oko 23, 30 sati. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene