Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je paraglajderom pao na nekoliko metara visoko stablo. Paraglajder mu je ostao na vrhu stabla, a on je pao na oko dva metra visine od tla.


Omiški su vatrogasci jučer predvečer imali neobičnu intervenciju spašavanja paraglajdera koji je zapeo za stablo i tamo ostao visjeti, no bez ozljeda se sam uspio spustiti na tlo.

Vezani članci Omiš: Prosvjedi zbog zatvaranja ceste - 1 Prosvjed u Omišu: Planiraju im zatvoriti cestu pa će biti prisiljeni na dug obilazak ili plovidbu brodicom Stanovnici Omiša očajni zbog zatvaranja brze ceste Stanovnici Omiša očajni zbog zatvaranja ceste koja ih povezuje s okolnim mjestima: "Mislim da će posljedice biti katastrofalne"

U splitskom Županijskom vatrogasno-operativnom centru jutros se doznaje kako je omiškim vatrogascima oko 18,30 sati dojavljeno da je u mjestu Borak muškarac paraglajderom zapeo za nekoliko metara visoko stablo i tamo ostao visjeti, pa su na teren pohitala četiri vatrogasca s dva vozila.

No, dok su vatrogasci došli na mjesto događaja, 'zarobljeni' muškarac četrdesetih godina s područja Sarajeva već je sam sišao sa stabla.

Pri padu teško ozlijeđen belgijski paraglajder

'Muškarac je paraglajderom pao na nekoliko metara visoko stablo. Paraglajder mu je ostao na vrhu stabla, a on je pao na oko dva metra visine od tla. Nekako je uspio doskočiti na tlo prije nego li smo mi došli. Naš je zadatak tako bio uz pomoć vatrogasnih ljestvi samo dohvatiti paraglajder. Ovo je sve dobro završilo jer muškarac koji je pao na stablo nije zadobio nikakve ozljede', kazao je za Hinu vatrogasac Višeslav Pešić.

Dodao je kako cijela akcija nije trajala duže od sat i pol vremena. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook