Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Par iz Tešnja pljačkao po Vodicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Tešnja (BiH), 30-godišnjak i pet godina mlađa žena uhićeni su zbog sumnje da stoje iza dva razbojnička prepada u Vodicama u kojima su 10. srpnja na ulici opljačkani supružnici, a pet dana kasnije jedna mjenjačnica.

Sumnja se da je "dvojac" iz Tešnja prije gotovo dva tjedna oko 22 sata na ulici, u mraku, fizički napao supružnike i pokušalo ženi oteti torbicu. U napadu su koristili i tzv. elektrošoker, a od posljedica strujnog udara žena je pala na pod i zadobila lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Novčanice eura što nas čeka? Provjerite gdje još možete zamijeniti kune i koja promjena nas očekuje od ponedjeljka Ilustracija Traje potraga Policija na nogama: U BiH ukrali auto iz Hrvatske zabili se u trgovački centar kako bi ukrali sef

Pet dana kasnije, 15. srpnja, osumnjičeni 30-godišnjak je, tvrdi policija, maskiran i naoružan automatskom puškom "kalašnjikov" upao u vodičku mjenjačnicu Idea tours i opljačkao oko 30.000 eura.

Par iz Tešnja je živio u stanu na području Splitsko-dalmatinske županije, a 30-godišnjak je prije dva dana i uhićen u Splitu. On je od ranije poznat splitskoj i šibenskoj policiji koja je uhvatila njegovu suradnicu.

U njihovom stanu pronađen je novac iz pljačke mjenjačnice,
"kalašnjikov", plinski pištolj, elektrošoker, odjeća i kape za
maskiranje, pancirna košulja te lažna značka hrvatske krim policije, kazao je načelnik šibenskog Odjela kriminaliteta Zdravko Sedlar.

Muškarac je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Splitu, a žena je zbog pokušaja razbojstva privedena istražnom sucu u Šibeniku.

Na području Šibensko-kninske županije u prvih šest mjeseci
zabilježeno je sedam razbojstva, uglavnom u sportskim kladionicama, mjenjačnicama i poštama. Četiri slučaja su riješena, a na trima policija još radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene