Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pao s visine od četiri metra pa otišao spavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji pad s balkona dogodio se u Privlaci nedaleko od Zadra. Mladić je pao s visine od četiri metra, ustao i vratio se natrag u krevet spavati.

Nesretni mladić izašao je navodno, na balkon zapaliti cigaretu. Izgubio je ravnotežu i pao preko balkonske ograde visine 4 metra. Nakon pada vratio se u krevet i nastavio spavati.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile"

Mladićeva majka šokirala se ujutro kad je ušla u sobu svog 21-godišnjeg sina. I dalje je spavao krvave glave. Ni susjedi ne mogu vjerovati što se dogodilo.

Mladić star 21 godinuz smješten je u zadrskoj Općoj bolnici. Neslužbeno se doznaje da je zadobio ozljedu glave i potres mozga, što prema riječima liječnika može izazvato trenutnui amneziju i pospanost. Čime se objašnjava mladićev povrtak u krevet nakon pada.

Ovakve simptome imaju i oni koji mjesečare. Obitelj i prijatelji ozljeđenog mladića rekli su kako je u pitanju slučajna nezgoda. Liječnici kažu kako je njegovo stanje stabilno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene