Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 32-godišnjaka s područja Slavonskog Broda policija je zaplijenila 7,8 kilograma marihuane i 93 grama kokaina, doznaje se u zagrebačkoj policiji.


Vrijednost zaplijenjene droge policija je procijenila na oko 170 tisuća kuna, no ona bi u uličnoj preprodaji dosegla znantno veću cijenu. Muškarac je uhićen u subotu nakon što ga je policijska jedinice za provedbu nadzora državne granice zaustavila na odmorištu Ježevo autoceste A3. Njegov automobil tada je pregledan uz pomoć službenog psa za detekciju koji je ukazao na prisutnost droga.

Vezani članci Policija zaplijenila kokain, ilustracija Ogroman ulov dubrovačke policije: Zaplijenili rekordnu količinu kokaina, bio je skriven u bananama U Opuzenu zaplijenjeno 73kg kokaina - 2 Istražni zatvor za dilere kokaina pronađenog u bananama kod Opuzena, o jednom od osumnjičenih se oglasio HDZ

>> 'Pali' s 14 kg marihuane

Idućeg dana automobil je detaljno pretražen i u njemu je pronađeno dvadeset i tri paketa s ukupno 7,258 grama marihuane, dok je u stanu 32-godišnjaka na području Slavonskog Broda otkriveno još 522 grama marihuane, 93,3 grama kokaina i vaga za precizno mjerenje.

Ne zna se kako je nabavljao drogu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 32-godišnjak na za sada neutvrđen način nabavljao veće količine droge marihuane i kokain koje je zatim prodavao na ilegalnom tržištu grada Zagreba i Slavonskog Broda, navodi se u službenom policijskom izvješću.

Zbog preprodaje droga 32-godišnjak je u jučer, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)