Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U istražni pritvor u Požegi na mjesec dana priveden je 57-godišnji državljanin BiH koji je u ponedjeljak u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 3300 komada tableta i 45 ampula s psihotropnom tvari, za koje nije imao medicinsku niti neku drugu dokumentaciju.


Brodsko-posavska policija priopćila je u srijedu kako je osumnjičeni u automobilu zaustavljen na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, gdje je iz BiH pokušao ući u Hrvatsku.

Vezani članci Policija, ilustracija Nesebična gesta: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu Ilustracija Ozbiljno upozorenje policije: Pazite kome odgovarate na poziv i koga puštate u dom

Pretragom automobila djelatnici carine i policije u njemu su pronašli ukupno 3300 komada tableta i 45 ampula s psihotropnom tvari. Osim što lijekove nije prijavio carinskim službenicima, za njih nije imao medicinsku niti drugu dokumentaciju.

Protiv krijumčara policija je podnijela kaznenu prijavu, a odlukom istražnog suca određen mu je jednomjesečni istražni pritvor.