Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta prijava

Pao na granici: Iz BiH u Hrvatsku pokušao prošvercati više od tri tisuće tableta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istražni pritvor u Požegi na mjesec dana priveden je 57-godišnji državljanin BiH koji je u ponedjeljak u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 3300 komada tableta i 45 ampula s psihotropnom tvari, za koje nije imao medicinsku niti neku drugu dokumentaciju.

Brodsko-posavska policija priopćila je u srijedu kako je osumnjičeni u automobilu zaustavljen na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, gdje je iz BiH pokušao ući u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Pretragom automobila djelatnici carine i policije u njemu su pronašli ukupno 3300 komada tableta i 45 ampula s psihotropnom tvari. Osim što lijekove nije prijavio carinskim službenicima, za njih nije imao medicinsku niti drugu dokumentaciju.

Protiv krijumčara policija je podnijela kaznenu prijavu, a odlukom istražnog suca određen mu je jednomjesečni istražni pritvor.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene