Motorni zmaj srušio se kod Bjelovara pri čemu je poginuo 54-godišnji pilot Željko Pavičić, doznaje se u bjelovarskoj policiji i Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka.


Motorni zmaj srušio se oko 20.00 sati u polje kraj Radničkog naselja u Bjelovaru, kazala je glasnogovornica Ministarstva Marina Halužan.

Vezani članci Policija na očevidu, Ilustracija Teška nesreća: U sudaru teretnog auta i traktora poginuo 61-godišnjak Vojni avion (Foto/Arhiva: AFP) Srbija: Pilot poginuo u padu vojnog zrakoplova, kopilot teško ozlijeđen

Uzrok nesreće nije poznat, a više pojedinosti trebalo bi biti poznato nakon što na mjesto pada zmaja i pogibije 54-godišnjeg pilota istražitelj za zrakoplovne nesreće obavi očevid.

Mjesto nesreće osigurava policija.

U Operativno komunikacijskom centru Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave kažu da je motorni zmaj pao u kukuruzište te da je poletio s piste Zrakoplovnog kluba Bjelovar u kojemu večeras, potreseni pogibijom člana, za kojega kažu da je bio iskusan pilot motornog zmaja, nisu željeli ništa komentirati.