Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pao motorni zmaj, pilot poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motorni zmaj srušio se kod Bjelovara pri čemu je poginuo 54-godišnji pilot Željko Pavičić, doznaje se u bjelovarskoj policiji i Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka.

Motorni zmaj srušio se oko 20.00 sati u polje kraj Radničkog naselja u Bjelovaru, kazala je glasnogovornica Ministarstva Marina Halužan.

Pročitajte i ovo Maksim Kuzminov Maksim Kuzminov Detalji likvidacije ruskog pilota koji je pobjegao od Putinovog režima: Pronađen mrtav s nekoliko rana od vatrenog oružja Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

Uzrok nesreće nije poznat, a više pojedinosti trebalo bi biti poznato nakon što na mjesto pada zmaja i pogibije 54-godišnjeg pilota istražitelj za zrakoplovne nesreće obavi očevid.

Mjesto nesreće osigurava policija.

U Operativno komunikacijskom centru Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave kažu da je motorni zmaj pao u kukuruzište te da je poletio s piste Zrakoplovnog kluba Bjelovar u kojemu večeras, potreseni pogibijom člana, za kojega kažu da je bio iskusan pilot motornog zmaja, nisu željeli ništa komentirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene