Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Pao diler u Zagrebu: Policija zaplijenila gotovo tri kilograma marihuane, pronađen i ecstacy, hašiš, kokain...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija pronašla je i privela 23-godišnjeg dilera kod kojega je pronađeno više vrsta droge.

Utvrđeno je da je 23-godišnjak nabavljao veće količine marihuane, hašiša, psilocibina, ecstacya i kokaina. On je drogu skrivao u stanu u sklopu kuće na području Črnomerca.

Pročitajte i ovo U kući na području Maksimira skrivao konoplju i psilocibinske gljive - 3 Dovršena istraga Pao diler u zagrebačkom Maksimiru: Nabavljao marihuanu i gljive pa ih preprodavao Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto...

Kokain je, kako bi dobio na masi, miješao i prešao, a dio konoplje ekstrahirao u ulje. Pripremljenu i prepakiranu drogu je preprodavao.

Policija je pretražila stan u kojem je boravio. Pronađeno je 2.719,35 grama marihuane, 2,55 grama hašiša, 4,4 grama ecstacya, 8 grama psilocibina, 36 mililitara ulja marihuane, 1,05 grama kokaina i 369 grama alkaloida kofein,

Osim toga, policija je pronašla improviziranu prešu s tragovima kokaina, dvije digitalne vage s tragovima marihuane, predmete za vakumiranje i pakiranje droge te novac za koji sumnjaju da je pribavljen preprodajom droge.

Uhvaćeni 23-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene