Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GP Macelj-Gruškovje

Na Maclju ‘pao’ s deset kilograma heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U automobilu 19-godišnjeg austrijskog državljanina koji je u utorak popodne iz Hrvatske ušao u Sloveniju preko graničnog prijelaza Macelj-Gruškovje pronađeno je 10 kilograma heroina, objavila je mariborska policijska uprava.

Na istom graničnom prijelazu slovenska policija je početkom studenoga prošle godine zaplijenila 25 kilograma heroina, također skrivenih u zvučniku, u automobilu austrijskih registarskih oznaka koji je vozio 24-godišnji državljanin Srbije.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Htjeli prijaviti nesreću Drogirali se heroinom ispred policijske postaje

Ipak, do sada najveću pronađenu količinu heroina slovenski su organi na prijelazu Macelj-Gruškovje zabilježili u studenom 2008. godine. Tom su prigodom otkrili 105 kilograma heroina u kamionu 58-godišnjeg vozača iz Turske a ustanovilo se da je droga bila ukrcana u Bugarskoj i namijenjena za narkomansko tržište zapadne Europe. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene