Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osječki 27-godišnjak

Palio automobile i zaradio kaznenu prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 27- godišnjeg Osječanina bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je u razdoblju od 2. do 5. travnja, na nekoliko mjesta u Osijeku, zapalio ukupno četiri automobila i dva kontejnera osječkog komunalnog poduzeća 'Unikom', izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.

U priopćenju se navodi da je kriminalističkom obradom utvrđena osnovana sumnja da je 27-godišnji Osječanin počinio nekoliko kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te uništenja i oštećenja tuđe stvari, a riječ je o osobi koja je policiji od prije poznata po istim ili sličnim kaznenim djelima.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Slika nije dostupna 'Neka gori, tko ga je...' Očevidac tvrdi da je vidio muškarca odgovornog za požar kod Crkivenice i Selca

Osumnjičenika se tereti da je 2. travnja oko sat vremena poslije ponoći u Kašićevoj ulici namjerno zapalio automobil u na kojem je potpuno izgorio prednji dio zajedno s motorom. Materijalna šteta iznosi oko 101.000 kuna.

Također ga se sumnjiči da je u noći između 4. i 5. travnja zapalio još tri automobila. Na jednom je šteta procjenjena na oko 50.000 kuna, a na vozilu koji koristi riječka tvrtka 'Trans Adria' i vozilu u vlasništvu tvrtke 'Bara trade' iz Tenje te dva kontejnera 'Unikoma' još se očekuju odštetni zahtjevi. Protiv 27- godišnjeg Osječanina, koji je policiji poznat od prije po istim ili sličnim kaznenim djelima, slijedi kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene