Pronađen amfetamin
Pronađen amfetamin Foto: PU splitsko-dalmatinska

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dva muškarca, 33-godišnjakom i 24-godišnjakom, koje policija sumnjiči za dilanje droge.


Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja na području Omiša obavljene su pretrage doma i drugih prostorija koje koriste 33-godišnjak i 24-godišnjak.

Vezani članci Zapljena droge u Komiži na Visu - 1 Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage Zaplijena droga, ilustracija Pala trojica dilera u Splitu i na Hvaru, zaplijenjeni marihuana, speed i digitalne vage

Tijekom pretrage doma i drugih prostorija koje koristi 33-godišnjak pronađeno je i zaplijenjeno 901,8 grama amfetamina zapakiranog u šest PVC vrećica. Pretragom doma koji koristi 24-godišnjak pronađena je vaga za precizno mjerenje.

Policija obojicu sumnjiči da su nabavljali i skrivali drogu u stanu 33-godišnjaka. Tamo su je vagali i pakirali u manja pakiranja kako bi je prodali.

Sumnja se i da je 24-godišnjak u travnju na području Omiša trećoj osobi prodao 103 grama droge amfetamina. Obojica su pritvorena uz kaznene prijave.