Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Puli

Teško se ozlijedila paleći prskalicu na božićnom drvcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je jučer paljenje prskalice 49-godišnju ženu umalo stajalo glave. Ona je oko 19 sati goruću prskalicu stavila na okićenu prirodnu jelku koju se vatra automatski proširila.

Žena je jelku pokušala iznijeti iz kuće, no ona je na nju pala, a vatra joj je zahvatila odjeću i proširila se na dijelove namještaja. Vatrogasci su vatru ugasili oko 19,30 sati.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore"

U Općoj puslkoj bolnici nesretnoj ženi utvrđene su teške tjelesne ozljede opasne po život te je prebačena u KBC Rijeku i zadržana na liječenju. 47-godišnji suprug nastradale zadobio je lakše tjelesne ozljede. U trenutku paljenja prskalica u kući nalazio se i njihov 16-godišnji sin koji je prošao neozlijeđen. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene