Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pala' druga dva dilera

Diler pred policajcima bacio 4 kilograma marihuane i pobjegao im

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, 25-godišnjakom i 32-godišnjakom, zbog sumnje da su preprodavali drogu s dvojicom dilera, za kojima policija još uvijek traga.

Prekjučer na Selskoj cesti, policijski su službenici zatekli 25-godišnjaka kod kojeg su pronašli oko 23 grama opojne droge marihuana. Idućeg dana pronađen je i uhićen 32-godišnjak kod kojeg je u stanu u Selskoj, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, pronađeno oko 155 grama opojne droge marihuana i oko 140 grama amfetamina.

Pročitajte i ovo Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Utvrđeno je i da je navedeni dvojac nabavljao opojnu drogu od drugog 25-godišnjaka, izvijestila je PU zagrebačka. Jučer su policijski službenici također na Selskoj cesti zatekli 26-godišnjaka, koji je na brzinu odbacio PVC vrećice i pobjegao u nepoznatom smjeru.

Očevidom je u odbačenim vrećicama pronađeno oko četiri kilograma opojne droge marihuana, a pretragom njegovog stana na Selskoj cesti pronađen je još jedan kilogram opojne droge marihuana. Za odbjeglim 26-godišnjakom i drugim 25-godišnjakom policija intenzivno traga. Protiv osumnjičenih osoba podnesene su kaznene prijave nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene