Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćno plivanje

Pag: Utopila se 64-godišnjakinja žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novalji na otoku Pagu utopila se 64-godišnja žena čije tijelo su, nakon potrage na moru, noćas našli policija i mještani, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je sinoć nešto poslije 23 sata dojavu o njenom nestanku u Novalji na otoku Pagu. Ona se se s još dvije osobe uputila na plivanje i nije se vratila.

Pročitajte i ovo Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) uhitila ga policija Pokušaj ubojstva u Novalji: Muškarca napao nožem, izbo ga po prsima i leđima Milan Kujundžić Novi problem Ministar Kujundžić ima još dva apartmana na Pagu? U zadnjoj verziji imovinske kartice ih nije naveo

>> Duga Resa: Plivao sredinom Mrežnice i potonuo

Odmah po dojavi organizirana je potraga u kojoj su sudjelovali djelatnici Lučke kapetanije Senj, Lučke ispostave Novalja, te djelatnici pomorske policije. Pola sata nakon ponoći policija i lokalno stanovništvo pronašli su i izvukli utopljenicu na plažu. Riječ je o hrvatskoj državljanki u dobi od 64 godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene