Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ozlijeđen rukujući eksplozivnim sredstvima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrovčanin B.N. (61) teško je jutros ozlijeđen u eksploziji koju je prema dosad obavljenom očevidu u njegovu stanu izazvao neoprezno rukujući detonatorskom kapsulom i štapinom.

U priopćenju Policijske uprave zadarske navodi se da je jutros oko 6,30 sati B.N. došao u obrovački Dom zdravlja s ozljedama lijeve šake, a nakon toga su u zadarskoj Općoj bolnici ozljede okvalificirane kao teške.

Pročitajte i ovo Ante Jurjević Vodeni armagedon u Obrovcu Stožer izdao upozorenje da se uništi natopljeni namještaj: "Znalo se da dolazi velika količina vode" Davor Božinović Obišao poplavljeni Obrovac Božinović: ''Klimatske promjene više nisu teoretsko pitanje kojim se bave znanstvenici, nego pitanje čije posljedice osjećamo''

U trenutku eksplozije u susjednoj je sobi bio njegov 25-godišnji sin koji nije ozlijeđen.

Na temelju naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru provedena je pretraga njegova stana te je pronađeno oko 14 metara sporogorećeg štapina, 4 detonatorske kapsule i oko 200 grama privrednog eksploziva.

U tijeku je obrada događaja o kojemu je upoznato i nadležno državno odvjetništvo, stoji u priopćenju Policijske uprave zadarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene