Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj Bilić poručila je da Paravinji ne vjeruju, proširili su i svoju potragu. Dogovorili su se da se slika njihove nestale kćeri i sestre podijeli svim vozačima na međunarodnim rutama.


Mađarski, talijanski, finski, makedonski, i tako na 15 jezika. Donosimo vam izgled novih oglednih primjeraka letaka za nestalu Antoniju Bilić. Pokrenula ih je njezina obitelj. U sindikatu vozača odmah su se uključili u akciju. 'Mi svakodnevno imamo na raspolaganju stotinjak vozača, koji kreću u svim smjerovima i podržali smo ovu akciju, i čekamo samo propagandni materijal koji ćemo podijeliti našim članovima', rekao je Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača.

Vezani članci Slika nije dostupna Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Misterij se nastavlja: Kad će se naći trag Antoniji?

Letci će se lijepiti po svim rutama kretanja u Europi, ali i šire. Sve kako bi se pronašao bilo kakav trag. Plakati bi se lijepili na lokacijama poput ove gdje se nalaze odmorišta i benzinske crpke, odnosno gdje tijekom dana prolazi najveća koncentracija ljudi. Obzirom na iskaz Dragana Paravinje kojeg čini se nitko ne uzima zdravo za gotovo, obitelj Antonije Bilić i dalje vjeruje i nada se kako će je uspjeti pronaći.

Dok ne iscrpe sve snage i mogućnosti, ne odustaje niti policija. 'Postavljamo se kao da je živa i tražimo živu osobu. Evo ne daj bože ako se dogodilo to najgore, idemo u tom smjeru dakle da pretražimo i Krku i ona jezera koja su uz Krku, rekao je Tomislav Karamarko, ministar policije. Za to vrijeme Hrvatska čeka odgovor iz BiH.

Kao što je poznato, Ministarstvo pravosuđa podnijelo je molbu za izručenjem Dragana Paravinje uz svu potrebnu dokumentaciju. Za sada iz BiH nema nikakvih novih informacija. Paravinja u Hrvatsku, čini se, neće tako skoro. Riječ je o kompliciranoj proceduri. Nakon godina skrivanja, Dragan Paravinja sutra napokon izlazi pred suca BiH. Prvi put će se očitovati o optužbama za silovanje, koje je počinio u istočnom Sarajevu.