Policija traga za dvojicom razbojnika (Foto: MUP)
Policija traga za dvojicom razbojnika (Foto: MUP) Foto: MUP

Jedan muškarac je visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. Drugi muškarac je visine 180-185 cm, srednje tjelesne građe, starosti 40-50 godina, užeg lica i prosijede brade.


Iz PU splitsko-dalmatinske u utorak su objavili fotografije dvije muške osobe koje se dovode u svezu s razbojništvom počinjenim 1. veljače 2019. u 18:40 sati u poslovnici banke na Trgu Matice Hrvatske u Imotskom.

Vezani članci Vozilo HGSS-a HGSS-ovcima tijekom noći pokidali brisače, skinuli tablice i retrovizor: ''Ovakvim se postupcima može ugroziti nečiji život'' Neredi u Nizozemskoj Vlast osudile nerede u Nizozemskoj: "Nismo vidjeli toliko nasilja u 40 godina"

Jedan muškarac je visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. U trenutku počinjenja razbojništva lice mu je bilo obojeno crnom bojom, a bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenirke, crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike, nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice i koristio je pištolj.

Drugi muškarac je visine 180-185 cm, srednje tjelesne građe, starosti 40-50 godina, užeg lica, prosijede brade, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.

Iz PU splitsko-dalmatinske građane mole da ukoliko prepoznaju osobe s fotografije da o tome bez odgode obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Napominju i da se informacije mogu dostaviti anonimno.