Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je potvrdila da je bračni par u Jelkovcu pored Varaždina otrovan ugljičnim monoksidom. Muškarac je preminuo, a njegova supruga je završila u bolnici.


Muškarac i žena koji su jučer - on mrtav, a ona bez svijesti - pronađeni u kući u Ulici Florijana Bobića u varaždinskome prigradskome naselju Jalkovcu otrovali su se ugljičnim monoksidom, izvijestila je danas varaždinska policija.

Vezani članci Slika nije dostupna Varaždin: Dvoje djece otrovano ugljičnim monoksidom Slika nije dostupna Pet tinejdžera umrlo od trovanja ugljičnog monoksida

>> U obiteljskoj kući pronađen leš muškarca i onesviještena žena

Operativno komunikacijski centar varaždinske Policijske uprave sinoć oko 17 sati obavijestila je Hitna medicinska pomoć varaždinskoga Doma zdravlja da su u kući u Ulici Florijana Bobića u Jalkovcu pronađeni mrtav muškarac i žena bez svijesti. Utvrđeno je kako je riječ o 57-godišnjaku i njegovoj 52-godišnjoj supruzi.

Žena je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu, gdje je zadržana na liječenju, a očevidom je utvrđeno da je bračni par otrovan ugljičnim monoksidom.

Trovanje se dogodilo zbog manjka kisika u stanu jer se peć na kruta goriva dugo ložila bez potrebnoga redovitog prozračivanja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook