Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrnula se prikolica s košnicama

FOTO: Na autocesti pčele izbole vozača i policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prikolica puna pčelinjih košnica prevrnula se na 144. kilometru autoceste A1, u smjeru Splita, nedaleko mosta preko rijeke Gacke, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska.

Vozač je pokušao pobrati sa autoceste raspadnute košnice no pčele su ga izbole. Završio je u Domu zdravlja Otočac gdje mu je pružena pomoć. Zbog prometne nesreće nastala je kolona duga oko pet do šest kilometara, pa se na tome dijelu ceste vozilo usporenije do 10,20 sati kada je promet normaliziran nakon što su vatrogasci uklonili prikolicu.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Slika nije dostupna Jedna osoba poginula u sudaru kod Otočca

Ubrzo su na mjesto događaja došli policajci i djelatnici HAC-a koje su pčele također izbole, a s ceste su košnice uspješno uklonili vatrogasci. 'Osobnim vozilom za koje je bila priključena prikolica upravljao je 75-godišnjak iz Zaprešića, a uslijed neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i došlo je do prevrtanja prikolice iz koje su ispale košnice', rekla nam je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko – senjske. Protiv vozača je zbog prekršaja podignuta optužni prijedlog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene