Zagrebačka policija u kući u Velikoj Gorici otkrila je improvozirani laboratorij. Droga je zaplijenjena, a 42-godišnji diler priveden.

Galerija


Utvrđeno je da je 42-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina, heroina i hašiša. Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Velike Gorice.

Vezani članci U Golikovoj ulici opljačkana poslovnica Hrvatske pošte Opljačkana pošta na zagrebačkoj Trešnjevci: Pljačkaš djelatnicama prijetio pištoljem Zaplijenjeno više od 30 kilograma marihuane, novac i automobil - 6 Uhvaćeni dileri: Zagrebačka policija zaplijenila više od 30 kilograma droge, automobil i novac

Osim toga, u improviziranom laboratoriju je uzgajao marihuanu. Drogu je preprodavao. Policija je obavila pretragu njegove kuće i pronašla improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka.

U laboratoriju je zasađeno 113 komada stabljika marihuane. Pronađen je i 1,5 gram marihuane, 20 grama hašiša, 3,2 grama heroina, 100,9 grama amfetamina, digitalna vaga za precizno mjerenje mase s tragovima droge i novac za koji se sumnja da potječe od kupoprodaje droge.

42-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu.