Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rastresena došla u bolnicu, a mrtvu bebu ostavila u ormaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko devet sati policija je zaprimila dojavu s Odjela ginekologije slavonskobrodske Opće bolnice da je kod njih hospitalizirana 34-godišnjakinja koja je netom prije rodila, ali je bebino tijelo, prema njezinoj izjavi, ostavila kod kuće.

Žena nije dovela bebu sa sobom u bolnicu, a dok je liječnik nije pitao nije ni spominjala da je rodila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Policija je obavila pretres obiteljske kuće u Starim Perkovcima, gdje su u jednoj od prostorija, u ormaru, pronašli mrtvo žensko novorođenče.

Liječnica je potvrdila smrt djeteta, a tijelo je prebačeno na odjel patologije Opće bolnice u Slavonskom Brodu gdje će biti obavljena obdukcija. Nalazi se očekuju sutra poslijepodne. 

Na mjesto događaja izašao je istražni sudac Mirko Svirčević, a istraga će pokazati radi li se doista o mrtvorođenom djetetu ili je riječ o ubojstvu.

'Tek nakon nalaza obdukcije i ispitivanja svih dokaza moći, ćemo reći radi li se o nesretnom slučaju, smrti pri porođaju ili je možda u pitanju kazneno djelo čedomorstva' izjavila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Prema neslužbenim informacijama beba nije starija od jednog, najviše dva, dana.

Mlada žena nalazi se u bolnici u teškom zdravstvenom i psihičkom stanju. Potpuno je rastresena i nesvjesna stanja u kojem se nalazi. Udana je i ima troje djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene