Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

25-godišnji muškarac s benkovačkog područja 13. ožujka je oteo dvojicu 13-godišnjaka.


U luna-parku u Vukovarskoj ulici u Benkovcu našio je na grupu djece, a među njima je prepoznao neke koji su navodno prethodno bacali kamenje na psa u dvorištu kuće njegove djevojke, u ulici Kralja Dmitra Zvonimira. Muškarac je dvojicu 13-godišnjaka protiv njihove volje posjeo u vozilo i odvezao ih do kuće njegove djevojke, gdje je jednog od njih i ošamario, stoji u priopćenju PU zadarske.

Vezani članci Sajam u Benkovcu - 4 Bila je korona, pa nisu mogli, no sad je i staro i mlado pohrlilo na omiljeno živopisno događanje: "Idemo dalje, nikoga nisam prevario šest mjeseci. Nisam imao priliku" Zapljenjeni duhan USKOK objavio detalje istrage nad čak 23 osobe zbog ilegalne prodaje duhana, najmlađa ima 19 godina

Dječake je nakon desetak minuta vratio u luna-park i pozvao ostatak grupe na koju je bio naišao te im svima govorio da se tako ne smiju ponašati. Tom prilikom je udario jednog 13-godišnjaka. Nitko od djece nije zatražio liječničku pomoć. Policija je protiv muškarca podnijela kaznenu prijavu zbog protupravnog lišavanja slobode i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.