Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustio ih nakon 10 minuta

Oteo dječake jer su kamenovali psa njegove djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnji muškarac s benkovačkog područja 13. ožujka je oteo dvojicu 13-godišnjaka.

U luna-parku u Vukovarskoj ulici u Benkovcu našio je na grupu djece, a među njima je prepoznao neke koji su navodno prethodno bacali kamenje na psa u dvorištu kuće njegove djevojke, u ulici Kralja Dmitra Zvonimira. Muškarac je dvojicu 13-godišnjaka protiv njihove volje posjeo u vozilo i odvezao ih do kuće njegove djevojke, gdje je jednog od njih i ošamario, stoji u priopćenju PU zadarske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Dječake je nakon desetak minuta vratio u luna-park i pozvao ostatak grupe na koju je bio naišao te im svima govorio da se tako ne smiju ponašati. Tom prilikom je udario jednog 13-godišnjaka. Nitko od djece nije zatražio liječničku pomoć. Policija je protiv muškarca podnijela kaznenu prijavu zbog protupravnog lišavanja slobode i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene