Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan maloljetnik teže ozlijeđen

Otac splitskog maloljetnika 'potpaljivao' tučnjavu: Sad se opet potucite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi dvojice maloljetnika jedan je prošao s težim tjelesnim ozljedama zbog čega splitska policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili što se točno dogodilo, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Dvojica maloljetnika, jedan u dobi od 16 i drugi od 17 godina, posvađali su se u utorak oko 18,45 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Velebitskoj ulici, a nesporazum odlučili riješiti ispred kafića. Nakon tuče vratili su se u kafić, prenosi Dalamcija news.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Do ugostiteljskog objekta stigao je i otac šesnaestogodišnjaka vičući 'ajde sad izađite vani, pa se ponovno potucite'. Obojica mladića su to prihvatila i ponovno se počela tući.

Vlasnik ugostiteljskog objekta primirio je situaciju dok nije stigla policija. Pruženom liječničkom pomoći 16-godišnjaku su konstatirane lakše tjelesne ozljede dok je godinu starijem mladiću slomljena ruka i zadobio je nekoliko udaraca po glavi i prsima. Splitska policija nastavlja krim istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene