Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nada se da je živa

Otac Antonije Bilić: Dok Paravinja ne kaže gdje je tijelo, ja mu ništa ne vjerujem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja danas je iz Banja Luke vraćen u šibenski zatvor gdje će dočekati početak suđenja za ubojstvo Antonije Bilić. Iz Županijskog suda u Šibeniku potvrdili su da se čeka prvi slobodan termin za glavnu raspravu, a obitelj se nada da je još uvijek živa.

Paravinju su maskirani specijalci po drugi put uvezli u šibenski zatvor. Tu će konačno dočekati početak suđenja za ubojstvo Antonije Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Za danas potraga završila Misterij se nastavlja: Kad će se naći trag Antoniji?

'Pretpostavljam da će prvi slobodan termin biti u roku mjesec dana', kazao je Branko Ivić, glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku.

Precizniji je bio Paravinjin branitelj izjavivši da je realni rok već kraj veljače. Veliko je zanimanje javnosti za slučaj, no hoće li rasprava biti otvorena za javnost odlučit će raspravno vijeće.

Antonije Bilić nema od 7. lipnja prošle godine. U policiji kažu da potraga za Antonijom traje svakodnevno, iako se ne mora uvijek odvijati na terenu. U selu Kričke Antonijina obitelj nema zamjerki na rad policije, ali nestrpljivo čeka bilo kakvu informaciju.

'Policija je napravila što je mogla, koliko je imala informacija. Oni su se trudili', kazao je Antonijin otac Mile Bilić te dodao kako mu priznanje ubojstva nije zvučalo uvjerljivo. Zato se nada da mu je kćer živa. 'Dok on ne kaže gdje je tijelo ja u to ne vjerujem'.

Zbog priznanja su isušivana jezera, pretraženo je pola Hrvatske, a nije se došlo do nijednog jedinog traga. 'Zato ja i sumnjam u njegovo priznanje da je ubio i bacio'.

Više od bilo kakve presude, Antonijinu obitelj i prijatelje zanima hoće li Paravinja ikada reći što se stvarno dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene