Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan životne opasnosti

Osumnjičeno društvo djevojke stradale u rotirajućim vratima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nensi Č. (20), koju su priklještila rotirajuća vrata splitskog prodajnog centra Joker u petak u jedan sat ujutro, izvan je životne opasnosti, ali još leži na Jedinici intenzivnog liječenja splitske bolnice u umjetno izazvanoj komi.

Policija je nakon krim obrade društva nesretne djevojke, njezinog dečka Vedrana S.(25), Ane K.(23) i supruga joj Lovre K.(28,) državnom odvjetništvu prijavila sumnju da su upravo oni nehajno prouzročili Nensine ozlijede, piše Slobodba Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zna se i grad Provjerite svoje listiće: Netko je uplatio 12,5 kuna, a sada je bogatiji za pola milijuna Hrvatska Lutrija OPA! Provjerite svoje listiće! Netko je u Hrvatskoj osvojio više od 1,8 milijuna kuna, poznato i iz kojeg je grada

>> Split: Rotirajuća vrata djevojci prignječila glavu

Društvo se naime nakon odlaska iz kina Broadway zabavljalo vrteći se u rotirajućim vratima na sjevernom izlazu iz Jokera. Tako su napravili nekoliko krugova, a onda počeli jedan po jedan iskakati vani. Nensi nije uspjela iskočiti, vrata su joj priklještila glavu, zadobila je frakturu lubanje i izlijev krvi u mozak i obilno je krvarila iz usta, nosa i uha. Hitna ju je prevezla u splitsku bolnicu gdje su joj liječnici izvadili komad kosti lubanje koji joj se utisnuo u mozak.

' Bili smo u kinu, gledali film, nismo pili. Zaj... smo se, ona je išla iskočit, krivo je procijenila i vrata su je prikliještil', kazao je za Slobodnu dan nakon događaja Lovre K., još uvijek u šoku zbog svega što se dogodilo.

'Baš mi je njezin momak javija da je sve, fala Bogu, u redu. Bolje je nego što su se nadali. Rekli su da joj moraju napravit drugi CT, a da bi to mogli, morat će je par dana držat u komi. Nebitno je sad kako i zašto se to dogodilo, najvažnije je samo da ona bude dobro. Mlada je i samo se nadam da će sve ovo proći bez posljedica ', kazala  je za Slobodnu Vanja Č., strina teško ozlijeđene Nensi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene