Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

Horor u Slavoniji: Roditelji dogovorili prisilan brak svoje djece - kupili djevojčicu (15) pa je zatočili i tukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu ispitani su 35-godišnji hrvatski državljanin i 30-godišnja srpska državljanka, roditelji 14-godišnjaka. Uz njih, ispitani su i 36-godišnjak i 37-godišnjakinja, oboje hrvatski državljani, roditelji 15-godišnjakinje. Doneseno je rješenje o provođenju istrage protiv njih, a osumnjičeni su za trgovanje ljudima.

Roditelji 14-godišnjaka, 35-godišnjak i 30-godišnjakinja, u gradu na području Brodsko-posavske županije došli su u kuću u kojoj je živjela 15-godišnjakinja s roditeljima, 36-godišnjakom i 37-godišnjakinjom.

Pročitajte i ovo Policija Vozačica kamiona 19-godišnjakinja izazvala tešku nesreću: Četiri osobe ozlijeđene, jedna teže Ilustracija Podignuta optužnica Dvojac kod Splita maltretirao ovisnika: Izmislili dug, tjerali ga da nosi kokain, prijetili mu

Namjera im je bila dogovoriti prisilni brak djevojčice i dječaka, ali i cijenu za koju će kupiti djevojčicu. Ona se protivila prisilnom braku, zbog čega su joj prijetili batinama.

Roditelji su, bez obzira na sve, obavili "prodaju" djevojčice. Roditelji dječaka su djevojčicu zatočili. Okrivljeni su i za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede djetetu koje se opiralo prisilnom braku.

Svi četvero osumnjičeni su za trgovanje ljudima. Uz to, roditelji dječaka osumnjičeni su za oduzimanje slobode djevojčici i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju, a otac djevojčice za prijetnju djetetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene