Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državljani BiH

Osumnjičeni za silovanje maloljetne Norvežanke zadržani u istražnom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica državljana BiH, koje se sumnjiči da su u noći s utorka na srijedu u Makarskoj silovali maloljetnu Norvežanku, zadržani su u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke.

Dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu je ispitao trojicu državljana Bosne i Hercegovine (1987., 1989. i 1982.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo silovanja iz Kaznenog zakona na štetu maloljetne državljanke Norveške (1995.), izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu večeras na svojoj web stranici.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

>> Norvežanka (17) prijavila silovanje, policija ispituje trojicu iz BiH

Nakon ispitivanja, Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je sucu istrage Županijskog suda u Splitu podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti utjecaja na svjedoke, a što je sudac istrage u cijelosti prihvatio, navodi se u priopćenju. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene