Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažnjeni počinitelji

Oštećeno vozilo srpskih oznaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska Policijska uprava izvjestila je jutros da policija ispituje trojicu muškaraca zatečenih sinoć na parkiralištu zadarskoga hotela 'Funimation' gdje je kamenjem oštećeno parkirano osobno vozilo srpskih registracijskih oznaka.

Riječ je o osobnom automobilu 'škoda super B' srpskih registracijskih oznaka koje koristi direktor Košarkaškoga kluba 'Hemofarm', a oštećeno je sinoć oko 22,30 sati.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Policija je na mjestu zatekla trojicu muškaraca, od kojih je jedan 18-godišnjak i jedan 20-godišnjak, koje se dovodi u vezu s oštećenjem vozila. Trojicu muškaraca policija je dovela u službene prostorije na kriminalističku obradu. Nakon ispitivanja svima je dosuđena zatvorska kazna u trajanju od sedam dana.

>> Lažno dojavili o bombi u hotelu rukometaša zbog vlastite promocije?! 

>> Skandal u Zadru: Zastave skinute zbog pritužbi građana

Policijska uprava također je izvjestila da je u petak navečer oko 18 sati nepoznati počinitelj fizički napao 42-godišnjega državljana Makedonije pri čemu ga je više puta udario drvenom palicom po glavi. Muškarac je zadobio lakše tjelesne ozljede, a policija traga za počiniteljem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene