Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iživljavali se nad djecom

Osnovnoškolci privedeni zbog nasilnog ponašanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija dovršila je kriminalističku obradu nad četvero djece s područja Šibenika za koje se sumnja da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja. Za jedno je dijete osnovano se sumnja da je djetetu s područja Šibenika nanijelo teške tjelesne ozljede.

Sumnja se da su se djeca 12. ožujka oko 11, 40 sati u parku nedaleko osnovne škole Fausta Vrančić nasilno iživljavali nad drugim djetetom, doveli ga u ponižavajući položaj i pri tom mu zadali lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Policija je dovršila i kriminalističku obradu nad djetetom koje osnovano sumnjiče za zadavanje teških tjelesnih ozljeda drugom djetetu sa šibenskog područja. Policija sumnja da je 19. ožujka u popodnevnim satim u osnovnoj školi Juraj Dalmatinac osumnjičeni fizički napao drugo dijete i teško ga ozlijedio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene