Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema kaznenog djela'

Oslobođeni krivnje za snimanje i ismijavanje leša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječki Općinski sud danas je oslobodio optužbe za kazneno djelo povrede mira pokojnika trojicu 27-godišnjaka koji su na internetu objavili snimku samoubojice čije su tijelo pronašli, ocijenivši da nije bilo namjere, a time ni kaznenog djela.

Sud je ocijenio kako dokaznim postupkom te nalazom sudskog vještaka psihijatra nisu utvrđeni elementi namjere, a da u tome slučaju nema niti kaznenoga djela. Po nalazu psihijatra, okrviljenici su zbog šoka koji su doživjeli pronašavši mrtvo tijelo bili u tome trenutku smanjeno ubrojivi i nisu mogli biti svjesni svojih kasnijih postupaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Policija Naložena obdukcija U parku u Rovinju pronađena mrtva žena, policija utvrđuje uzrok

Pronašli leš pa ga snimali

Mišel Kovač, Damir Gavenda i Goran Novačić, koji su u srpnju prošle godine na Dravi kod Osijeka pronašli leš nepoznatog muškarca, za kojeg je utvrđeno da je počinio samoubojstvo pištoljem, bili su optuženi da su ga snimili kamerom na mobitelu, a snimku, koja je sadržavala razne neprimjerene komentare, objavili na internetu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene