Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilikom policijskog pretresa

Oslobodili srnu i mladog srndaća iz dvorišta u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prilikom pretresa kuće zbog sumnje da drži nelegalno oružje i streljivo pronašla zatočene srnu i mladog srndaća koji su predani na daljnju brigu lovačkom društvu.

Na temelju naloga Prekršajnog suda u Zagrebu policija je pretražila obiteljske kuće i osobne automobile četvorice muškaraca starosti 40,44, 53 i 63 godine, a za koje su postojale indicije da posjeduju oružje za koje nemaju potrebne dozvole. Pretragom je pronađena veća količina raznog vatrenog oružja i streljiva, i to 7 lovačkih puški, 2 optička ciljnika, 330 komada raznog bojevog streljiva i jedna zračna puška, što je oduzeto. 

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Kaznena prijava zbog nezakonitog lova i držanja oružja

Pretragom dvorišta obiteljske kuće 44-godišnjeg muškarca u zidanom objektu pronađeni su zatočena srna i mladi srndać, koji su na daljnju brigu predani lovačkom društvu. Protiv 44-godišnjeg muškarca podnesena je kaznena prijava zbog protuzakonitog lova i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, a protiv 40-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene