Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osječki pedijatar pravomoćno osuđen zbog bluda i prijetnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud potvrdio je presudu Općinskog suda u Osijeku, kojom je osječki liječnik Zlatko Mandić pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od sedam mjeseci uvjetno na dvije godine zbog bluda i prijetnja, doznaje se danas na Općinskom sudu.

Pravomoćnu presudu Županijski je sud donio prošli tjedan, a odnosi se na kažnjiva djela bluda koji je dr. Mandić prije dvije godine počinio nad jednom medicinskom sestrom kad ju je uhvatio za grudi te na prijetnju i fizički napad na liječnicu Vanju Saftić prošle godine.

Pročitajte i ovo Iva Bilić Čače, predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka Borba s pandemijom Stručnjakinja objasnila kako radi post-COVID ambulanta za djecu: "Na ovaj način ćemo zaobići nepotrebne dolaske u opće ili hitne ambulante" Ines Balint Potrebno 100 specijalizacija Tko će nam liječiti djecu? U zemlji kronično nedostaje pedijatara, sustav spašavaju oni koji su već trebali u mirovinu

Šezdesetjednogodišnji liječnik, koji je bio voditelj Odjela pedijatrije osječke Kliničke bolnice, smijenjen je s te dužnosti i radi kao liječnik specijalist na istom odjelu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene