Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijski sud potvrdio je presudu Općinskog suda u Osijeku, kojom je osječki liječnik Zlatko Mandić pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od sedam mjeseci uvjetno na dvije godine zbog bluda i prijetnja, doznaje se danas na Općinskom sudu.


Pravomoćnu presudu Županijski je sud donio prošli tjedan, a odnosi se na kažnjiva djela bluda koji je dr. Mandić prije dvije godine počinio nad jednom medicinskom sestrom kad ju je uhvatio za grudi te na prijetnju i fizički napad na liječnicu Vanju Saftić prošle godine.

Vezani članci Liječnica Delonga na radnom mjestu (Foto: Dnevnik.hr) Devastacija zdravstvene skrbi: Sinj ima dvije pedijatrice. Jedna se razboljela i nastao je kaos Ministar Kujundžić se rukuje s majkom preminulog dječaka Gabrijela (Foto: Dnevnik.hr) Bol roditelja u Metkoviću: ''Umjesto na rođendan Gabrijelu, išli smo na groblje, svaki dan čekam da se vrati iz škole...''

Šezdesetjednogodišnji liječnik, koji je bio voditelj Odjela pedijatrije osječke Kliničke bolnice, smijenjen je s te dužnosti i radi kao liječnik specijalist na istom odjelu.