Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznati policiji

Osijek: Privedeni dileri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istražni centar Županijskoga suda u Osijeku su uz kaznene prijave privedene četiri osobe, tri iz Osijeka i jedna iz Novoga Sada, pošto je kriminalističkom istragom utvrđena osnovana sumnja na zloporabu opojnih droga, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Privedeni su 37-godišnjak, 45-godišnjak i 30-godišnjak iz Osijeka te 30-godišnjak iz Novoga Sada s boravkom u Osijeku zbog sumnje da su na osječkom području prodavali heroin, amfetamine i marihuanu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Svi su policiji od prije poznati zbog zloporabe opojnih droga te drugih kaznenih djela. Tijekom kriminalističke istrage u obiteljskim kućama, stanovima i vozilima pronađeno je i oduzeto više mobitela i novca za koji se pretpostavlja da potječe od prodaje droge. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene