Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

'Zelena' akcija

Osijek: Dva mladića 'pala' s malom količinom marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija, privela je 21-godišnjaka iz Darde i 21-godišnjaka iz Vukovara u istražni centar osječkoga Županijskoga suda,

U suradnji s vukovarsko-srijemskom policijom, nakon kriminalističkog istraživanja nad većim brojem osoba, policajci su u Osijeku u petak zaustavili automobil belomanastirskih oznaka, u kojemu su se nalazili 22-godišnjak iz Meca i 21-godišnjak iz Darde, te su kod njih pronašli vrećicu s 14 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Slika nije dostupna Prilikom rutinske kontrole Policija sasvim slučajno naletjela na 15 kilograma 'trave'

>> 'Pao' s gotovo osam kilograma marihuane

>> SAD će zabraniti 'lažnu marihuanu'

Nakon toga je u premetačinama kuća i jednoga poslovnog prostora, pronađena manja količina marihuane te precizna digitalna vaga. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđena sumnja da je Vukovarac unutar dvije godine prodavao marihuanu 21-godišnjaku iz Darde u više navrata, te je utvrđeno još nekoliko ‘kupaca’ koji su navodno bili redovite mušterije Vukovarcu.
Nakon kriminalističke obrade istražnom sucu osječkoga Županijskog suda privedeni su 21-godišnjak iz Darde i 21-godišnjak iz Vukovara, a za navedeno kazneno djelo prijavljeno je još pet osoba iz Baranje.

Većina prijavljenih policiji je već poznata zbog počinjenja kaznenih djela, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene