Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osječko-baranjska policija, privela je 21-godišnjaka iz Darde i 21-godišnjaka iz Vukovara u istražni centar osječkoga Županijskoga suda,


U suradnji s vukovarsko-srijemskom policijom, nakon kriminalističkog istraživanja nad većim brojem osoba, policajci su u Osijeku u petak zaustavili automobil belomanastirskih oznaka, u kojemu su se nalazili 22-godišnjak iz Meca i 21-godišnjak iz Darde, te su kod njih pronašli vrećicu s 14 grama marihuane.

Vezani članci Dubrovačka policija pronašla 73 paketa marihuane u vozilu 04 Htjeli preko granice sa 73 paketa marihuane, spriječio ih policijski pas Lily Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Već treći put ove godine: Duks opet nanjušio marihuanu, ovoga puta "palo" više od pola kilograma

>> 'Pao' s gotovo osam kilograma marihuane

>> SAD će zabraniti 'lažnu marihuanu'

Nakon toga je u premetačinama kuća i jednoga poslovnog prostora, pronađena manja količina marihuane te precizna digitalna vaga. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđena sumnja da je Vukovarac unutar dvije godine prodavao marihuanu 21-godišnjaku iz Darde u više navrata, te je utvrđeno još nekoliko ‘kupaca’ koji su navodno bili redovite mušterije Vukovarcu.
Nakon kriminalističke obrade istražnom sucu osječkoga Županijskog suda privedeni su 21-godišnjak iz Darde i 21-godišnjak iz Vukovara, a za navedeno kazneno djelo prijavljeno je još pet osoba iz Baranje.

Većina prijavljenih policiji je već poznata zbog počinjenja kaznenih djela, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava. (Hina)