Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: 16-godišnja biciklistica umrla od teških ozljeda u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnja biciklistica umrla je u osječkome Kliničkome bolničkom centru u četvrtak oko 16,30 sati od teških ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila nekoliko sati prije u središtu Osijeka, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila nekoliko minuta prije 10 sati na raskrižju Europske avenije i Neumannove ulice kad je djevojka, vozeći se biciklom preko pješačkog prijelaza, izletjela pred osobni automobil. Vozač automobila nije stigao zakočiti, a teško ozlijeđena djevojka umrla je u osječkome KBC-u unatoč nastojanjima liječnika da je spase.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

U naletu tramvaja u Zagrebu poginula jedna osoba

Budući da je djevojka izazvala prometnu nesreću, protiv vozača automobila policija neće podnositi kaznenu prijavu, nego će poslati posebno izvješće Državnom odvjetništvu, doznaje se od glasnogovornika PU osječko-baranjske Darija Premeca.

Od početka godine na cestama Osječko-baranjske županije već je poginulo 26 osoba. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene